home home

BABY-FOTOGRAAF.NL

InformatieBaby-fotograaf

Bionda Heeringa


Studio in Delft

Jacoba van Beierenlaan 197

2613 JG Delft


015-2121381

06-24617151


bionda@onszelf.nl


Klik hier voor route

Copyright 2004 - 2017 © Bionda Heeringa. Alle rechten voorbehouden. kinder-fotograaf.nl kinderfotograaf kinderfotografie kinder fotoshoot kind foto

Leuke, spontane fotografe met heel veel ervaring met baby’s van alle leeftijden.


De shoots zijn speels, relaxed en gezellig. Er wordt alle tijd genomen om kinderen op hun gemak te stellen.


Ruime studio in Delft en gratis en voor de deur parkeren.In mijn gezellige studio in Delft zullen je kinderen zich snel op je gemak voelen. Er is klimaatregeling en ik zorg voor wat te drinken tijdens de shoot.

Alle fotosessies zijn privé. Er staan nooit vreemden mee te kijken en er zijn ook geen stagiaires of studenten.


Er is een aparte ruimte waar je je kunt omkleden en je eventueel kunt opmaken.


Parkeren en bereikbaarheid


Parkeren kan hier gratis en voor de deur. Mijn studio is in een flat gevestigd en er zijn twee liften aanwezig. Het adres is goed te bereiken per auto, fiets en met openbaar vervoer


Accessoires


Er zijn hier heel veel accessoires beschikbaar waar je tijdens de shoot gebruik van kunt maken, zoals kistjes, mutsjes, hoeden, gave haarbanden, teiltjes, knuffelbeestjes, bloemen en nog veeeeeeel meer!


Voorzieningen


Er is hier uiteraard een toilet, je kunt gratis gebruik maken van goede, snelle WiFi, er is een flessenwarmer en een magnetron. De studio is goed bereikbaar met een grote en een kleine lift. Verder zijn er uiteraard koffie en thee en gekoeld mineraalwater, eventueel met een smaakje.


STUDIO