home home

BABY-FOTOGRAAF.NL

InformatieBaby-fotograaf

Bionda Heeringa


Studio in Delft

Jacoba van Beierenlaan 197

2613 JG Delft


015-2121381

06-24617151


bionda@onszelf.nl


Klik hier voor route

Copyright 2004 - 2017 © Bionda Heeringa. Alle rechten voorbehouden. kinder-fotograaf.nl kinderfotograaf kinderfotografie kinder fotoshoot kind foto

Leuke, spontane fotografe met heel veel ervaring met baby’s van alle leeftijden.


De shoots zijn speels, relaxed en gezellig. Er wordt alle tijd genomen om kinderen op hun gemak te stellen.


Ruime studio in Delft en gratis en voor de deur parkeren.FOTOSESSIE


Zodra je bij mij een afspraak hebt gemaakt, krijg je een brochure per post toegestuurd. Hierin staan adviezen qua voorbereiding en qua kleding. Zo weet je alvast wat handig is om mee te nemen.


Tijdsduur


De duur van de shoot is een beetje afhankelijk van de leeftijd van je baby. Reken er op dat we gauw een uur bezig zijn. Dat lijkt lang, maar de tijd vliegt hier altijd. De shoot zelf verloopt ontspannen en relaxed. Als je op de afgesproken tijd komt, is er nooit een tijdsdruk.

Tussendoor krijgt iedereen van mij een drankje aangeboden. Dit is inbegrepen. Ik heb eventueel ook een fruithapje of een yoghurthapje klaarstaan voor je kindje.


Jouw wensen


Voorafgaand aan de shoot spreken we even door wat je wensen zijn, we nemen de kleding door en ik leg je het verdere verloop uit. Je baby kan zo alvast een beetje wennen.


Je baby als fotomodel


Ik fotografeer baby’s van 2 maanden tot 12 maanden en omdat baby’s zo snel groeien en veranderen heeft elke leeftijd zijn eigen ‘gebruiksaanwijzingen’. Deze zijn bij mij bekend en ik garandeer je dat ik jouw kindje op een leuke, veilige manier op de foto krijg, die past bij de leeftijd en karakter.

Tijdens de shoot doen we verschillende poses, zodat je een leuk en gevarieerd eindresultaat krijgt.


Omkleden


Natuurlijk kun je je kind tijdens de sessie een paar keer omkleden. Mijn advies is om het niet te gek te maken. Het gaat om het kind en niet om de kleding. 2-3 extra setjes is echt voldoende. Daarbij doe je de meeste baby’s niet echt een plezier met omkleden. We houden de modellen graag vrolijk!