home home

BABY-FOTOGRAAF.NL

InformatieBaby-fotograaf

Bionda Heeringa


Studio in Delft

Jacoba van Beierenlaan 197

2613 JG Delft


015-2121381

06-24617151


bionda@onszelf.nl


Klik hier voor route

Copyright 2004 - 2017 © Bionda Heeringa. Alle rechten voorbehouden. kinder-fotograaf.nl kinderfotograaf kinderfotografie kinder fotoshoot kind foto

Leuke, spontane fotografe met heel veel ervaring met baby’s van alle leeftijden.


De shoots zijn speels, relaxed en gezellig. Er wordt alle tijd genomen om kinderen op hun gemak te stellen.


Ruime studio in Delft en gratis en voor de deur parkeren.FOTOGRAAF


Bionda Heeringa is 15 jaar verloskundige geweest en is gek op babies. Ze is daarnaast al tien jaar gespecialiseerd baby-fotograaf en weet precies hoe ze jouw kleintje op zijn mooist op de foto kan krijgen.


Ze heeft heel veel geduld én heel veel plezier in haar werk. Haar motto is: “Houd de modellen op een leuke manier vrolijk en je krijgt gegarandeerd prachtige foto’s.”

Verder weet ze altijd precies op het juiste moment te knippen.

Zelf zegt ze:


“Baby’s zijn de leukste liefste, vrolijkste mensen. Ze zijn overal blij mee en eigenlijk is alles wat ze doen leuk en schattig. Ze begrijpen vaak veel meer dan men denkt. Een baby van drie maanden kan echt al oprecht een compliment begrijpen en ervan genieten.


De hele shoot is één groot feest. Ik vind het ook leuk om ouders te zien genieten van hun kind dat even alle aandacht krijgt.


Ik heb zo veel ervaring met baby’s van alle leeftijden, ik weet precies wat ze kunnen, soms tot grote verbazing van de ouders!

kinder-fotograaf.nl, kinderfotografie