home home

BABY-FOTOGRAAF.NL

InformatieBaby-fotograaf

Bionda Heeringa


Studio in Delft

Jacoba van Beierenlaan 197

2613 JG Delft


015-2121381

06-24617151


bionda@onszelf.nl


Klik hier voor route

Copyright 2004 - 2017 © Bionda Heeringa. Alle rechten voorbehouden. kinder-fotograaf.nl kinderfotograaf kinderfotografie kinder fotoshoot kind foto

Leuke, spontane fotografe met heel veel ervaring met baby’s van alle leeftijden.


De shoots zijn speels, relaxed en gezellig. Er wordt alle tijd genomen om kinderen op hun gemak te stellen.


Ruime studio in Delft en gratis en voor de deur parkeren.BABY’S


Baby’s van alle leeftijden


De ontwikkeling en groei in het eerste levensjaar gaan razendsnel. Een baby’tje van twee maanden heeft heel andere wensen en kan heel andere dingen dan een baby van drie maanden. Iedere leeftijd heeft zijn eigen charme. Ik fotografeer baby’tjes vanaf 2 tot 12 maanden. Allemaal op een manier die bij hun leeftijd en persoonlijkheid past.

Kijk voor kinderen vanaf 12 maanden ook op kinder-fotograaf.nl en voor pasgeborenen van 0 - 6 weken op newborn-fotograaf.nl.


Veiligheid staat voorop


Er is groot respect en aandacht voor de gezondheid en veiligheid van je kindje. Sommige foto’s in het foto-album zijn achteraf gemanipuleerd. Bijvoorbeeld een baby’tje dat in een hangmatje wordt gefotografeerd is, wordt ca. 10 cm. boven een groot, zacht kussen gehouden. Dit kussen wordt later weggeretoucheerd.

Bij foto’s in een accessoire, zoals mandjes of bakjes staat er altijd iemand ‘op wacht’ (doorgaans één van de ouders of mijn assistente), die zorgt dat het kindje de hele tijd goed in de gaten wordt gehouden.


Tijdstip en duur van de shoot


Je kunt bij mij elke middag terecht, ook op zaterdag en zondag. Ik spreek meestal af op een tijdstip na het middagslaapje, zodat je kindje zijn normale ritme aan kan houden. Dat werkt het beste. De shoot duurt doorgaans tot het model in slaap valt :-) Reken er op dat we zeker een uur bezig zijn. Langer mag, zolang je kindje het volhoudt.


Voeding en drinken


Ik werk graag met blije fotomodellen, dus voeden (borst of fles) mag altijd voor of tijdens de shoot. Een hongerige baby poseert niet fijn! De shoot wordt aangepast aan je kindje en niet andersom. Er staat hier voor je kleintje altijd een fruithapje of yoghurthapje klaar. Er is een magnetron en een flessenwarmer.


Kleding


Je mag tijdens de shoot je kindje van kleding wisselen. Maak het niet te gek, het gaat om het kind en niet om de kleding. Je doet de meeste baby’s geen plezier met omkleden, dus houd het bij maximaal twee keer. Met bloot bovenlijfje kan ook prima en is tijdloos mooi.


Privacy


De privacy van je kindje is gegarandeerd. Tijdens de shoot staan er nooit vreemden mee te kijken. Alleen ikzelf en eventueel mijn assistente is aanwezig. De foto’s zijn in principe ook alleen voor jou. Alleen als je me schriftelijk toestemming geeft met een handtekening, gebruik ik de foto’s eventueel voor mijn portfolio. De ouders van alle baby’tjes in mijn portfolio hebben dus getekend dat ik deze foto’s van hun kind mag gebruiken. Als je dat zelf liever niet wilt, is dat geen enkel probleem.